REDUCERI DE PREȚ la Kituri de Automatizări. REDUCERE SUPLIMENTARA DE PREȚ DE 1%, pentru clienții cu cont. 

Nu puteti plasa o comanda nou din tara dumneavoastra. Undefined

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Cunoastem importanta datelor dumneavoastra si ne angajam sa protejam în continuare confidentialitatea si securitatea acestora. Conform articolului 14, alineatul 4 al Regulamentulului General privind Protectia Datelor (GDPR) 679/2016, va informam ca datele dumneavoastra personale constând în nume, prenume si adresă de e-mail, sunt colectate în scopul prestarii serviciilor si în desfasurarea activitatii comerciale a societatii Mondomatic SRL.

Această Politica are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate în scopul accesarii website-ului mondomatic.ro, dispozitive de tip smartphone, tableta, laptop sau desktop. În cazul în care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora (expuse în acest document din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal dar si în documentele Conditiile Generale,  Politica de Confidentialitate din punct de vedere al informatiilor confidentiale, drepturi de autor, etc.), va rugam sa nu utilizati site-ul www.automatizari-porti.eu.

De aceea, este important pentru noi sa va furnizăm într-o manieră integrată și practică, toate informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului www.mondomatic.ro , clienți, potențiali clienți, consumatori, potențiali consumatori) în cadrul Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal ce poate fi consultată pe site.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC MONDOMATIC SRL administreaza în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, în contextul vizitarii site-ului si achizitionarii serviciilor sau a produselor.

Va aducem la cunostinta ca aveti dreptul la opozitie fata de acest tip de prelucrare a datelor, articolul 21, alineatul 2 din Regulament, opoziție pe care o puteti manifesta expres astfel: trimitând un e-mail către admin@automatizari-porti.eu sau în scris la adresa sediului social din strada Victor Valcovici, nr. 18, bl. L15, ap. 9, Galati, România.

Prin bifarea faptului ca sunteti de acord cu Condițiile Generale si Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal sau, dupa caz, prin continuarea utilizarii site-ului si a serviciilor noastre ulterior parcurgerii acestei Politici, sunteti de acord cu această Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Cine suntem

Suntem Mondomatic SRL.

Sediul nostru social este situat la adresa: strada Victor Vâlcovici, nr. 18, bl. L 15, ap.9, loc. Galati, România.

Suntem înregistrati în Romania sub nr. J17/1108/2007, avand cod de identificare fiscala RO 22044997.

Numerele noastre de telefon mobil sunt: 0734476543 si 0771102377 , e-mail : office@mondomatic.ro

Adresa sitului web este: https://www.mondomatic.ro/.

Ce date personale colectam si de ce le colectam

  1. Scopurile pentru care colectam si prelucram datele dvs. cu caracter personal

SC MONDOMATIC SRL colecteaza si prelucreaza datele dvs. cu caracter personal pentru urmatoarele scopuri de prelucrare:

  • Administrarea, îmbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.automatizariporti.eu.
  • Va înregistrati pentru un anumit produs sau serviciu.
  • Cumparați sau utilizati oricare dintre produsele si serviciile noastre.
  • Ne contactati prin diverse canale sau ne solicitati informatii în legatura cu un produs sau serviciu.
  • Pentru prelucrarea produselor și serviciilor pe care le-ați achiziționat de la noi, precum si pentru a va tine la curent cu evolutia comenzii dvs.
  • Pentru a vă factura produsele și serviciile noastre.
  • Atunci când datele dvs. cu caracter personal sunt publice.
  • Activitati comerciale de vânzari produse si servicii, cuprinzând realizare, administrare si dezvoltare vânzari pe website-ul www.automatizari-porti.eu . 
  • Activitati de post-vânzări, cuprinzând servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor/ clientilor privind evaluarea serviciilor oferite (inclusiv evaluarea serviciilor pe website-ul www.automatizari-porti.eu),  îmbunatatirea calitatii serviciilor de reparatii si întretinere a produselor comercializate prin activitatea desfasurata, efectuarea interventiei de service, înlocuiri de produse.
  • În scop probatoriu în legatura cu activitătile de mai sus si de arhivare.
  1. Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram

Pentru realizarea scopurilor de mai sus prelucram următoarele categorii de date cu caracter personal:

  • Pentru administrarea, îmbunătățirea și realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.mondomatic.ro:
    – nume, prenume, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, data si locul nasterii, informații tehnice cu privire la dispozitivul vizitatorului – locatia acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informatii în legatura cu intervalul orar precum si data la care a fost folosit website-ul mondomatic.ro, alte informatii care rezulta din folosirea aplicatiilor de tip Cookies; Pentru mai multe informații legate de cookie-uri, va rugam consultati Politica privind utilizarea cookie-urilor disponibila în website.
  • Pentru activități comerciale de vânzari de servicii, cuprinzând realizare, administrare și dezvoltare vânzari, inclusiv vânzari online pe website-ul www.mondomatic.ro, statistică:
    – nume, prenume, adresa (domiciliu/resedinta), cod numeric personal, e-mail, data și locul nașterii, adrese de livrare.
  • Pentru activități de post-vânzări, cuprinzând servicii de relatii cu clientii, informarea utilizatorilor/ clientilor privind evaluarea serviciilor oferite de SC MONDOMATIC SRL, îmbunătatirea calității serviciilor:
    – nume și prenume, data și locul nașterii, telefon/fax, e-mail, adresa (domiciliu/resedinta), voce, obișnuinte/preferinte/comportament, alte date care rezulta din evaluarea produselor de către clienti– în plus, SC Mondomatic SRL prelucrează date referitoare la: cod numeric personal, serie și număr act identitate, date bancare, doar pentru situațiile în care intervin înlocuiri de Servicii.
  • În scop probatoriu în legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare: stocarea de date cu caracter personal menționate la scopurile de mai sus în vederea mentinerii evidentelor legate de activitătile desfasurate, pentru protejarea drepturilor în justitie și exercitarea altor drepturi conform legii si contractelor încheiate, îndeplinirea eventualelor cerinte de arhivare, în acord cu dispozitiile legale.
    Datele cu caracter personal care beneficiază de un regim special de protecție cum ar fi codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate, vor fi colectate și prelucrate în conditii limitative si în concordanta cu dispozitiile legale pentru asigurarea respectării regulilor aplicabile în domeniul protectiei datelor cu privire la acestea. Furnizarea datelor cu caracter personal este necesară pentru ca SC Mondomatic SRL, să realizeze activitătile listate conform celor de mai sus. Un refuz din partea dvs. de a ne furniza aceste date ar putea atrage imposibilitatea din partea SC Mondomatic SRL, de a va furniza respectivele servicii, informatii, de a raspunde solicitarilor dvs. sau de a realiza orice alte activitati din cele listate mai sus.
  1. Cui dezvaluim datele dvs. cu caracter personal

În vederea realizarii unuia sau mai multor scopuri din cele menționate mai sus, SC Mondomatic SRL poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:

  • furnizori de servicii (servicii de plata / bancare sau alte servicii), inclusiv entități care asistă SC Mondomatic SRL în prelucrarea de date în calitate de împuterniciti, asiguratori, autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), în baza si în limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, precum și dvs. ca persoana vizata în contextul exercitarii dreptului dvs. de acces.


Datele înregistrate de Mondomatic nu se vând către terti si sunt folosite doar în scopul îmbunatatirii serviciilor.

SC Mondomatic SRL nu urmareste în activitătile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor. O atentie deosebită se acorda pentru a se asigura ca orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza în conformitate cu cerintele legale si în cazuri strict determinate.

Minorilor care nu au împlinit vârsta de 14 ani nu li se permite solicitarea de servicii sau orice comunicatii pe site-ul SC Mondomatic SRL, decât daca aceasta se realizeaza în numele minorului de catre reprezentantul legal sau tutorele minorului în cauza, conform legii.

Minorii care au implinit vârsta de 14 ani pot achizitiona produse sau servicii, pot solicita și primi comunicații de la SC Mondomatic SRL numai dacă au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

De asemenea, orice persoana care ne furnizeaza datele personale prin intermediul site-ului sau alte aplicatii sau dispozitive acoperite de această Politica garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu.

Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai în conditiile legii, având în vedere cele de mai sus.

Media

Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locatie înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca si extrage toate datele despre locatie din imaginile de pe sit.

Formulare de contact

Când vizitatorii lasa cereri de oferta sau comentarii pe site, le colectam datele aratate în aceste formularele, dar si adresa IP a vizitatorului precum si sirul agentilor utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest site pot include continut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Continutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca atunci când vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, sa înglobeze urmarirea suplimentara a terților si sa-ti monitorizeze interactiunea cu continutul înglobat, inclusiv sa-ti urmareasca interactiunea cu continutul înglobat dacă ai un cont si esti autentificat în acel site web.

Analitice

Pentru optimizarea funcționării acestui sit și îmbunătățirea exprienței utilizatorilor, folosim instrumente precum Google Analytics pentru a măsura și urmări cantitativ activitatea utilizatorilor pe site. Politica de confidențialitate Google Analytics este disponibilă aici: https://policies.google.com/privacy

Cât timp îti pastram datele

Perioada va fi determinata în general de momentul exercitarii dreptului dumneavoastră la opozitie, în conditiile art. 15 alin. 2 din Legea nr. 677/2001.

Durata prelucrarii datelor este de 5 ani, ca regula, sau pâna la exercitarea dreptului de opoziție. De asemenea putem stoca datele cu caracter personal pe o durată mai îndelungată, în scop probatoriu si de arhivare.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Prin citirea prezentei Politici ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:

  • de a fi informați cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, conform legii;
  • de acces la datele dvs. cu caracter personal;
  • de interventie asupra datelor dvs. cu caracter personal;
  • de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
  • de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor în conditiile legii-în cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricând, în mod gratuit si fara justificare;
  • de a va adresa justitiei în cazul în care s-au constatat încalcari ale legislatiei în materie.

Daca ai un cont sau ai lasat date pe acest sit web, poti cere sa primesti datele personale pe care le detinem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poti cere sa stergem toate datele personale pe care le detinem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligati să le pastram în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Informatiile tale de contact

Datele tale personale pot fi colectate si stocate în formularul de contact de pe site si pe serverul de gazduire al site-ului, în log-urile (jurnalele) de acces.

Cum îti protejam datele

Facem tot posibilul sa îti protejăm datele, atât prin servicii de securitate cum ar fi criptare cu certificat SSL, cât si prin sistemele de securitate folosite de providerul de hosting la care este găzduit acest site.

Cerinte pentru divulgarea unei afaceri controlata de guvern

Nu desfasuram afaceri controlate de guvern si nu suntem supusi unor legi suplimentare privind confidentialitatea datelor.


Oferte speciale

Nu există reduceri în acest moment

Vizitati Blogul

Ultima postare

Automatizari porti

Actionari pentru portiExistă în momentul actual, o gamă completă și complexă de sisteme ...

Sisteme de închidere, porti de acces.

Porti de accesOrice instituție sau reședință deține o poartă de acces auto în incinta ...

Ce este IP la dispozitivele electrice?

IP (Ingress Protection) IP este gradul de protecţie al carcasei echipamentului în care sunt ...