REDUCERI DE PREȚ la Kituri de Automatizări. REDUCERE SUPLIMENTARA DE PREȚ DE 1%, pentru clienții cu cont. 

Nu puteti plasa o comanda nou din tara dumneavoastra. Undefined

Termeni si conditii de utilizare

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

DEFINITII:

1. SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand MONDOMATIC, care se afla la adresa www.automatizari-porti.eu, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre MONDOMATIC prin intermediul magazinului online.

2. MONDOMATIC: reprezinta societatea MONDOMATIC S.R.L., cu sediul in Galati, Str. Victor Valcovici, nr. 18, Bl. L15, apt. 9, inregistrata la Registrul Comertului Galati sub nr. J17/1108/2007 si avand Codul Unic de Inregistrare 22044997, atribut fiscal RO.

3. UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare;

4. UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii S.C. MONDOMATIC S.R.L.


CONTINUTUL SITE-ULUI.

1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre MONDOMATIC, produsele comercializate de acesta, produsele partenerilor sai cat si alte informatii considerate de MONDOMATIC ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. Ne rezervam dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

3. MONDOMATIC este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate publicate pe SITE.

4. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale MONDOMATIC, prevazute de legislatia in vigoare.


UTILIZAREA SITE-ULUI


1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

2. MONDOMATIC va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea MONDOMATIC. Aceasta licenta nu include:

a. revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
b. descarcarea sau copierea informatiilor legate de conturile de utilizator;
c. utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

3. SITE-UL este furnizat de catre MONDOMATIC “asa cum este” si “atat cat este disponibil” . MONDOMATIC nu garanteaza ca SITE-UL, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la automatizari-porti.eu sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, MONDOMATIC S.R.L. fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea SITE-ULUI sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe SITE.

4. Daca utilizati SITE-UL sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe SITE cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat MONDOMATIC pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set de acces.


LIMITAREA RASPUNDERII

1. In cazul unor eventuale erori de sistem in urma carora pretul este modificat in mod evident, comanda va fi anulata iar clientii informati telefonic sau prin email asupra acestui fapt.

2. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori / furnizori si MONDOMATIC nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

3. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul MONDOMATIC va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

4. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

5. MONDOMATIC isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

6. Orice problema cauzata de produsele sau serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

7. MONDOMATIC nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

8. MONDOMATIC nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe SITE.

Conditiile de livrare

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului.
De obicei comenzile, plasate in intervalul luni - vineri pana in ora 15:00, sunt livrate in termen de aproximativ 24 de ore si cele plasate dupa ora 15:00, sunt livrate in termen de 48 de ore. 
Comenzile plasate vinerea dupa ora 15:00, sambata si duminica, se vor livra marti. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari.
Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Livrarea comenzilor in Galati

-    modalitate de plata virament bancar - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1.500 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 1.500 lei se percepe o taxa de transport de 20 lei.
-    modalitate de plata numerar - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1.500 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 1.500 lei se percepe o taxa de transport de 20 lei.

Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei

-    modalitate de plata virament bancar - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1.500 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 1.500 lei se percep taxele de transport ale curierilor agreati.
-    modalitate de plata numerar - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1.500 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 1.500 lei se percep taxele de transport ale curierilor agreati.

CLIENTUL se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate, ce contine toate informatiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, pret). Deasemenea, CLIENTUL va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

Prin semnarea bonului de livrare CLIENTUL recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

FCA [Free Carrier] Proprietatea si riscul sunt ale cumparatorului, el trebuind sa plateasca costurile de transport si facultativ de asigurare, din momentul in care vanzatorul livreaza bunurile catre transportator. Vanzatorul este obligat sa incarce bunurile in vehiculele de transport, fiind obligatia cumparatorului aceea de a receptiona bunurile sosite.

Politica de retur

Conform art. 7 alin. 1 din OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba Ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, iar in cazul in care la achizitie livrarea produselor a fost gratuita, va suporta costurile implicite ale livrarii".

In aceasta situatie, CLIENTUL se obliga sa notifice MONDOMATIC, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor. CLIENTUL este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului, in caz contrar MONDOMATIC poate refuza coletul.

Pentru a returna un produs CLIENTUL trebuie sa intre in contul lui pe automatizari-porti.eu, in tab-ul de retur, si sa plaseze o cerere de retur.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise CLIENTULUI, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de CLIENT in corespondenta cu automatizari-porti.eu) si fara urme de utilizare, uzura care ar putea face produsul nevandabil.

Costul returului cade, conform legii, in sarcina CLIENTULUI. Pentru retururile efectuate in cursul celor 10 zile lucratoare, CLIENTUL primeste banii aferenti produselor returnate in interval de 30 de zile calendaristice de la receptionarea coletului.

Pentru o mai rapida solutionare a cererilor CLIENTILOR, automatizari-porti.eu accepta retururi exclusiv prin curier. Retururile se fac intotdeauna pe adresa: S.C. Mondomatic S.R.L., str. Victor Valcovici, nr. 18, bl. L15, ap. 9, loc. Galati.

LEGISLATIE

Ordonanţă nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

Ordonanţă nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă

Lege nr. 449/2003: privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora

Lege nr. 363/2007: privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

Garantia

Pentru produsele achizitionate din magazinul online automatizari-porti.eu se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului (descarcabil de pe site si protejat cu parola).

Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:

a. produsul sa fi fost cumparat de la automatizari-porti.eu si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;

b. sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;

c. sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;

d. sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.


CLIENTUL trebuie sa comunice mai intai problema la automatizari-porti.eu, pentru a nu trimite in mod nejustificat produsul la reparatii in perioada de Garantie, intrucat trimiterea produsului la reparatii in mod nejustificat va fi taxat cu costul manoperei de verificare in valoare de 100 lei/ora. Locul pentru trimiterea produsului in garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie. In afara cazului in care este specificat altfel, costul transportului este suportat de CLIENT.

Cauze de pierdere a garantiei:

a. avarii sau deteriorari mecanice; lipsa sau modificarea seriei produsului; modificari ale produsului;

b. defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;

c. deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria produsului;

d. inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;

e. distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.


Oferte speciale

Nu există reduceri în acest moment

Vizitati Blogul

Ultima postare

Automatizari porti

Actionari pentru portiExistă în momentul actual, o gamă completă și complexă de sisteme ...

Sisteme de închidere, porti de acces.

Porti de accesOrice instituție sau reședință deține o poartă de acces auto în incinta ...

Ce este IP la dispozitivele electrice?

IP (Ingress Protection) IP este gradul de protecţie al carcasei echipamentului în care sunt ...