REDUCERI DE PREȚ la Kituri de Automatizări. REDUCERE SUPLIMENTARA DE PREȚ DE 1%, pentru clienții cu cont. 

Nu puteti plasa o comanda nou din tara dumneavoastra. Undefined

Sisteme de securitate

Nu există produse în cadrul acestei categorii
Sisteme de securitate

Sisteme de securitate. Sistemele de supraveghere video cu camere IP wireless, care utilizeaza internet protocol (IP) ...

Mai mult

Subcategorii

  • Supraveghere video

    Sistemele de supraveghere video cu camere IP wireless utilizeaza internet protocol (IP) pentru a capta si inregistra imaginile. Astfel, in locul cablurilor folosite pentru un sistem analog, o camera IP wireless functioneaza prin transmiterea datelor printr-o retea locala cunoscuta sub numele de LAN. Utilizand acest sistem nu mai este necesar sa apelati la sistemele complicate ce implica cabluri. Camerele IP wireless, au incorporate leduri IR pentru vizualizarea pe timp de noapte. Cu cat rezolutia sau compresia unei camere este mai mare, cu atat calitatea imaginii este mai buna. Printre avantajele acestui sistem se numara posibilitatea de a vizualiza imaginile pe orice dispozitiv electronic conactat la internet. NVR-ul este un inregistrator digital de retea, destinat inregistrarii imaginilor furnizate de camere IP. NVR - urile (Network Video Recorder), sunt inregistratoare video digitale pentru camere IP. Capacitatea lor difera, cele mai uzuale sint NVR 4 canale si NVR 8 canale. Un NVR este echipament plug &play ce permite controlul total al sistemelor IP CCTV. Principalele funcţii ale acestor NVR-uri includ: monitorizarea live, înregistrarea de stream-uri video, playback şi arhivare.

  • Alarme wireless

    Alarme Wireless GSM. Toate alarmele sunt setate in limba romana. Aveti prompturi cu instructiuni vocale, mesaje de confirmare si SMS in limba romana. De asemenea manualele sunt in limba romana si pot fi descarcate din pagina fiecarui produs. Sisteme alarma wireless Pilot Guards Safety Technology (PGST) - sisteme de alarma wireless compuse din: centrala alarma cu display LCD, apelator GSM/linie telefonica fixa, senzor pir, contact magnetic, sirena si 2 telecomenzi. Senzori de miscare, senzori magnetici, telecomenzi si sirene. Accesorii pentru sistemele de alarma wireless PGST.

  • Videointerfoane Leelen

    Xiamen Leelen Technology Co., LTD. este o companie specializata in cercetarea, dezvoltarea, fabricarea si vanzarea produselor si sistemelor de management de securitate inteligente, folosind cele mai avansate tehnologii in domeniu. Videointerfoanele Leelen au o imagine clara si claritate a sunetului, astfel incat puteti vedea clar pe displayul de 7"(rezolutie 1440X234 pixeli) imaginea color a interlocutorului dumneavoastra. Interlocutorul dumneavoastra nu va fi nevoit sa apropie urechea de postul exterior al videointerfonului pentru a auzi ceea ce comunicati, pentru ca sunetul este clar si puternic. Design placut si modern, calitate exceptionala la preturi accesibile.


Oferte speciale

Nu există reduceri în acest moment

Vizitati Blogul

Ultima postare

Automatizari porti

Actionari pentru portiExistă în momentul actual, o gamă completă și complexă de sisteme ...

Sisteme de închidere, porti de acces.

Porti de accesOrice instituție sau reședință deține o poartă de acces auto în incinta ...

Ce este IP la dispozitivele electrice?

IP (Ingress Protection) IP este gradul de protecţie al carcasei echipamentului în care sunt ...